meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Ottawa

Aankomst in je hotel dat vlakbij het mooie centrum ligt.

Maak nog even een wandeling door Sparks Road. Ottawa is ‘s avonds ook mooi verlicht, wat het heel aangenaam en gezellig maakt om er rond te kuieren.

Dag 2: Fietsen door Ottawa !

Vandaag ga je fietsen door de mooie hoofdstad Ottawa, de leukste manier om de stad te verkennen! Deze twee uur durende fietstocht brengt je langs het kanaal in Ottawa, Rideau Canal Pathway. Daarnaast fiets je ook langs het parlement en de prachtige tuinen.

Enkele sfeerbeelden van de tocht:

Volgende bouwsteen

Van hieruit kan je naar de volgende bouwsteen. Je kan kiezen voor in Ottowa te blijven en te “raften op de Ottowa rivier“. Of je kan kiezen voor “Alle dieren van Canada op 1 dag!” of “Ontdek de charme van Montréal” of “peddelen bij zonsopgang”.

ComfortVolwassenenKind (2 – 11 jaar)
Comfort€ 95 p.p.€ 71 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 1 Overnachting (zonder maaltijden)
  • 2 uur durende fietstocht door het prachtige Ottawa

Prijzen zijn indicatief en berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (2 tot en met 11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken. Exclusief autohuur.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL

fietsen door de mooie hoofdstad Ottawa: hotel verblijf kamer fietsen door de mooie hoofdstad Ottawa: hotel verblijf kamer fietsen door de mooie hoofdstad Ottawa: hotel verblijf zwembad

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis