meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Cienfuegos

Aankomst in het mooie stadje Cienfuegos. De stad werd in de jaren 1800 bezet door de Fransen en dat zie je nog altijd aan de mooie huizen en in sommige straatnamen van de stad. Cienfuegos wordt steeds bekender en er zijn echte parels te ontdekken in de stad.

Je komt dan aan in je hotel. Het is een prachtig koloniaal huis met binnenin mooie patio’s en grote ruime kamers. In de avond kan je eten in een restaurant met een prachtig interieur.

Dag 2: Dansen met de kinderen in Cienfuegos

KINDERdansshow in Cienfuegos

Je gaat op bezoek bij de lokale dansschool waar kinderen de traditionele Cubaanse dansen leren. Ze oefenen twee maal per week om hun talent constant te verbeteren. De kinderen (tussen 6 en 13 jaar) gaan je een uur lang tonen wat ze allemaal in hun mars hebben. Ze hebben ook de traditionele klederdracht aan en veranderen meerdere malen van outfit. Het is een echte dansshow die ze hebben klaargezet voor jullie en je voelt hun passie en talent zodra ze beginnen dansen.

Verschillende keren mag je ook zelf meedoen en dat maakt het natuurlijk superleuk voor je eigen kinderen.

Dag 3: Vertrek uit Cienfuegos

Van hieruit kan je in Cienfuegos blijven. Hier kan je nog naar de waterval in het park Topes de Collantes wandelen en de grootste flamingo-kolonie van Cuba bezoeken.

Je kan ook naar TrinidadPlaya Larga of Viñales gaan. In Trinidad kun je gaan pottenbakken, in Playa Larga kun je krokodillen ontmoeten en naar het indianeneiland varen en in Viñales kun je gaan paardrijden bij zonsondergang.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen, ontbijt inbegrepen
  • Dansshow van kinderen

sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis