meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Everglades City

De eerste dag kan je meteen zelf de Everglades inrijden en kennis maken met de wondere wereld van de moerassen. Hier leven wel 400 soorten vogels, 125 vissoorten, 60 soorten reptielen en amfibieën, 25 soorten zoogdieren, 120 soorten bomen en 24 soorten orchideeën.

Onder begeleiding van een parkwachter kan je een wandeling maken door het natuurgebied. Ga daarvoor naar het Shark Valley Visitor Center.

VERBLIJF

We zorgen er zelfs voor dat je midden in het park kan verblijven in een eco-lodge. Zo kan je optimaal genieten van dit natuurgebied. Een opmerkelijk en bijzonder aangenaam weetje: het hele hotel met zwembad is beschermd door een muskietennet. Zo kan je zonder problemen zwemmen en relaxen op de veranda.

Dag 2: Met de kano door de mangrovetunnels in de Everglades

Wij hebben voor jou een fantastische en veilige kajaktocht gereserveerd door het mooiste mangrove-ecosysteem. Een moerasgebied met tunnels van takken en wortels en veel wilde dieren. De alligators liggen lekker te slapen aan de kant terwijl jij voorbij vaart. Je ziet er bovendien prachtige bloemen en vogels. Dit is echt volop genieten van de stilte en de natuur. De kinderen vonden het super om zich een weg te banen door de mangrove met de kajaks en intussen de alligators te observeren. Dit is een hele rustige tocht van zo’n drie uur die alle families met gemak aankunnen, onder begeleiding van een hele toffe gids die je alles kan vertellen over de fauna en flora.

andere optie

Blijf je toch liever wat verder weg van de alligators? Of zijn je kinderen nog te klein voor de kajaktocht? Dan kan je de Everglades ook ontdekken met zo’n typische propellerboot.

Volgende bestemming

In de namiddag vertrek je naar je volgende bestemming. Je kan gaan zwemmen met de dolfijnen en logeren op het mooie Key Largo of Islamorada. Maar je kan ook het bruisende Miami induiken of een bezoek brengen aan Fort Lauderdale, het Venetië van Florida.

Wat is inbegrepen?

  • 1 overnachting
  • Continentaal ontbijt
  • De 3-4 uur durende tocht per kayak door de Everglades onder leiding van een gids

Sfeerbeelden van het hotel

Het hotel ligt midden in de Everglades en is dan ook volledig omringd met muggengaas, zelfs het zwembad. Leuke ervaring !

 

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis