meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Key West

Je verblijft op Key West, het laatste eiland van de Keys. Op Key West heerst er een hele gezellige en gemoedelijke sfeer. De vele winkeltjes, bars en restaurantjes lonen zeker de moeite en ’s avonds komen de straatartiesten nog meer animo brengen, tijdens de ondergaande zon aan Mallory Square. Een niet te missen en prachtig spektakel als je op Key West verblijft! Laat de kinderen genieten van de vele leuke optredens.

Neem ook een foto met het hele gezin aan het ‘Southernmost Point’ monument, het meest zuidelijke punt van de USA.

Dag 2: Met de catamaran de zee op voor allerlei watersporten

Met de catamaran een dagje fun op zee nabij Key West!

Jullie starten de dag aan de haven van Key West. Van daaruit vertrekt de catamaran richting volle zee. Na een ontbijt op de catamaran is het tijd voor de eerste activiteit: snorkelen aan de koraalriffen nabij Key West. Duik met de kinderen het water in en probeer zoveel mogelijk kleurrijke visjes te spotten! Of ga op zoek naar de prachtige koralen.

De tocht gaat verder, terwijl jullie op de catamaran een lekkere en uitgebreide lunch aangeboden krijgen (drankjes ook inbegrepen). Na het ‘rustige’ deel is het tijd voor wat meer actie. Parasailen, jetskiën, op een bananenboot racen en je uitleven op een waterpark in volle zee: plezier voor groot en klein! Tussen de activiteiten door kan je lekker relaxen op de boot of een drankje nemen. Voor ieder wat wils en gegarandeerd een topdagje voor kinderen. Tijdens het racen met de bananenboot kwam er bij ons een groep dolfijnen meeracen. Heel mooi om zien! En onze zoon van 21 liet zich volledig gaan op de jetski en het waterpark! Wijzelf vonden het parasailen dan weer magisch: wat een rust en stilte zo hoog boven de oceaan!

 

 

Dag 3: Vertrek uit Key West

Na dit mooie avontuur kun je verder rijden om te genieten van het zwemmen met dolfijnen. Of ga terug naar Miami of zet je tocht verder naar de Everglades waar je ofwel met de kajak ofwel met de propellerboot kan varen tussen de alligators.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • met de catamaran een dagje op zee, met snorkelen, parasailen, jetskiën, bananenboot, waterpark inbegrepen. Ook ontbijt, lunch en drankjes zijn inbegrepen. Snorkelmaateriaal ook inbegrepen.

sfeerbeelden van de hotels

Je verblijft op Key West aan de zee of in het stadje, allebei prachtig gelegen.

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis