meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?

Dag 1: Vaar met je privé gozzo boot rond Capri

Je neemt de ferryboot vanuit Sorrento richting Capri.

Eens je op het eiland bent, neemt de schipper je mee op een prachtige tour rond het eiland. Je vaart op een authentieke gozzo boot. Ze zijn super comfortabel en er zijn kussens en handdoeken voorzien. Je kunt er fijn chillen met de hele familie.

Tijdens de tour zie je schitterende kliffen, huizen en beachclubs van de bekendste wereldsterren. Je kunt ook veel grotten zien van dichtbij. Kan jij de Faraglioni rotsen spotten? Vraag dan ook eens aan je schipper om door het oog van de rots te varen. Dat brengt geluk!
Je schipper zal ook eens zijn anker uitgooien. Zo kunnen de kinderen wat rondzwemmen of snorkelen.

De bekende Grotta Azzura kun je extra doen tegen betaling ter plaatse (met een kleine roeiboot).

De tour duurt ongeveer 2u.

Na de tour moet je zeker eens het centrum van Capri bezoeken. Je kan op het treintje (il funiculare) stappen. Die zal je helemaal boven brengen. Daar kun je van prachtige vergezichten genieten en kun je shoppen bij de allerduurste merken ter wereld. Misschien loop je wel tegen een echte VIP!

Op het einde van de dag stap je weer op de ferryboot richting Sorrento. Van hieruit kan je de Amalfikust ontdekken op de Vespa, je eigen ijsjes maken of de Path of Gods bewandelen dichtbij Positano. Daarna kunnen jullie naar Pertosa vertrekken en gaan familie raften in het nationaal park Cilento.

inbegrepen

  • Gozzo bootje met persoonlijke schipper
  • Tour van 2u30
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis