meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Plitvice

Vandaag slaap je in en boomhut op een hele leuke plek. Laat de kinderen vandaag maar even genieten van het zwembad, zo zijn ze klaar voor de actieve kajakactiviteit die hen morgen te wachten staat!

 

Dag 2: Kajakken met prachtig zicht

Vandaag beleef je een hele dag vol waterplezier. Ga kajakken dichtbij het nationaal park Plitvice.
Je zoeft er (op jouw tempo) door prachtige landschappen links en rechts van jou. Je voelt je helemaal verbonden met de natuur en verveelt je geen seconde. De kids kunnen ook van de rotsen in het water springen! De perfecte adrenaline kick voor pubers en enorm verfrissend.

Dag 3: Vertrek uit Plitvice

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming. Vanuit hier kan je gaan naar “truffels zoeken met honden” in Istrië of “met de tuktuk door Split” of “zoeven door de canyons in Omis”.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€  p.p.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Dag vol waterplezier met de kajaks

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli of augustus voor 2 volwassenen en 2 kinderen* op één kamer. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Voor de beste prijsgarantie, kopen wij deze valuta in op het moment van de boeking.

* van 3 tot 11 jaar.

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis