meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
familiehuis Konavle

Dag 1: Aankomst in de Konavle vallei

Aankomst in deze guesthouse die prachtig gelegen is in de Konavle vallei achter Dubrovnik. Je wordt eerst verwelkomd door de familie met een drankje. Je krijgt bovendien ook wat uitleg over de familie stamboom die werkelijk indrukwekkend is. Daarna leiden ze je naar je eigen cottage, echt heel authentiek.

 

Dag 2: Kookles bij de Konavle familie

Vandaag ga je heerlijk koken met kinderen bij de Konavle familie. Een maaltijd gemaakt op de manier hoe onze grootouders dit deden. Eerst ga je met hen de familietuin in om het fruit en de groenten te plukken. De kinderen kunnen het water halen bij een lokale bron, de bloem bij de bloemmolen en de olijfolie bij de olijfmolen. De kaas wordt gehaald bij de boerderij van de buren.

koken

Eenmaal alle ingrediënten gehaald zijn, kun je het vuur leren aanmaken en een heerlijke maaltijd bereiden. Dit met zelfgemaakt brood op een traditionele manier. De kinderen kunnen de hele tijd helpen en als ze pauzeren kunnen ze gaan zwemmen.

Dag 3: Vertrek uit Konavle

Je gaat vandaag door naar je volgende bestemming. Ontdek het unieke Dubrovnik of rijd van hieruit naar Montenegro en ga “vogels spotten op het prachtige Skadar meer” of naar “de idyllische baai van Kotor”. Je kunt ook vertrekken en de meest unieke belevenis meemaken “slapen op een jacht in het prachtige natuurpark van Mljet”

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt in een authentieke Konavle villa
  • 3 uur Kookworkshop met huisgemaakte wijn en fruitsap

sfeerbeelden van je verblijf

Je verblijft in een leuke cottage , heel mooi in het groen gelegen en dichtbij de villa.
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis