meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Dubrovnik

Vandaag kom je aan op je nieuwste bestemming, waar je zult slapen in een authentiek huisje dichtbij Dubrovnik.
Het huisje werd helemaal gerenoveerd door Sabine, die je daar zal ontmoeten, en heeft een prachtig zicht op de zee en de omliggende eilandjes. In de ochtend en avond heb je er ook een geweldig schouwspel in de lucht, met de prachtige zonsopgang en -ondergang.

In het authentiek huisje vind je ook een zwembad, waar je even kan chillen terwijl je geniet van het adembenemende zicht.

Dag 2: Ontdek Dubrovnik

Dubrovnik, ook wel bekend als ‘De Parel van de Adriatische Zee’. Dit is een oude, compleet ommuurde vestingstad en ademt geschiedenis. Terecht een stad die zich ‘Unesco Werelderfgoed’ mag noemen!

Waan je een ridder op en rond de stadswallen van Dubrovnik met de kinderen! Ga op stap en ervaar het rijke verleden van deze prachtige havenstad.

wandeling

Start eerst met een leuke tocht op de oude stadsmuren. Verdedig er als echte soldaten en ridders de levendige binnenstad met zijn kleurrijke haven. Slenter vervolgens door de nauwe steegjes en langs gezellige pleintjes. Je krijgt er een doe-boekje voor de kinderen vol grappige en interessante wist-je-datjes, spelletjes en vraagjes. Je komt er te weten hoe het was om in het oude Dubrovnik te leven. Tot slot kan je ’s avonds in één van de vele knusse restaurantjes heerlijk eten.

Dag 3: Vertrek uit Dubrovnik

Neem nog even de tijd om wat te ontspannen of te zwemmen alvorens verder te reizen naar de volgende bouwsteen. Je kan kiezen om het land Montenegro te bezoeken met “vogels spotten op het meer van Skadar” of “de idyllische baai van Kotor“. Je kan ook van hieruit met “je eigen jacht en schipper” vertrekken of ” koken met kinderen bij de Konavle familie“.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen in het huisje met ontbijt inbegrepen
  • Toegang tot Stadswallen Dubrovnik
  • Booklet voor de kinderen met interessante wist-je-datjes

sfeerbeelden van het huisje

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis