meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
hotel in Dubrovnik

Dag 1: Aankomst Dubrovnik

Aankomst in je hotel in de omgeving van Dubrovnik. Tijd om wat te relaxen en de kinderen zich te laten uitleven in het zwembad of in zee. Of je kunt de avondsfeer al gaan opsnuiven tijdens een gezellige wandeling in de oude stad van Dubrovnik.

Dag 2: Speel Game of Thrones na in Dubrovnik

Vandaag gaat jullie acteerdroom in vervulling want je krijgt de geweldige kans om enkele van de meest populaire filmlocaties te bezoeken in Dubrovnik samen met gans het gezin!

Speel Game of Thrones na in Dubrovnik! Deze middeleeuws stad werd immers vaak gebruikt als decor voor de beroemde serie Game of Thrones. Jullie bezoeken de scène van The Kings Landing – de oude stad van Dubrovnik, Qarth – Rector’s Palace en het eiland Lokrum, St. Lawrence’s tombe, Minceta fort…

Maar de nauwe steegjes en authentieke pleinen van Dubrovnik werden ook nog gebruikt in andere filmes: denk maar aan Star Wars (2017) en Robin Hood in de productie van Leonardo di Caprio (2018).

Een superleuke tour met ervaren gids voor de kleine en grote filmliefhebbers!

 

Dag 3: Vertrek uit Dubrovnik

Neem nog even de tijd om wat te ontspannen of te zwemmen alvorens verder te reizen naar de volgende bouwsteen. Je kan kiezen om het land Montenegro te bezoeken met “vogels spotten op het meer van Skadar” of “de idyllische baai van Kotor“. Je kan ook van hieruit met “je eigen jacht en schipper” vertrekken of ” koken met kinderen bij de Konavle familie“.

INbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Tour met gids langs diverse filmlocaties

 

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis