meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst aan de kust van de Algarve

Vandaag kom je eerst aan in je hotel dat aan de zee ligt. Het hotel zal enerzijds bovenop een klif liggen zoals in Carvoeiro. Anderzijds zal het liggen aan de haven in Portimao.  In beide gevallen zijn de prachtige rotsstranden niet ver af en kun je genieten van mooie uitzichten.

Bij aankomst is het zeker de moeite om van de zonsondergang te genieten. Wij hebben daar ook heerlijk gegeten met zicht op zee!

 

Dag 2: Ga cliffjumpen van de hoge rotsen

Vandaag leer je “cliffjumpen” van de hoge rotsen. Voor de waaghalzen is dit een leuke uitdaging. Ga hiervoor mee met professionele gidsen langs de kust van de Algarve. Daar ga je onder andere klimmen, springen, zwemmen en genieten van de prachtige kustlijn. Bijvoorbeeld zwem je ook in grotten waar je alleen nooit zou raken. Onze pubers vonden dit geweldig en bovendien de allerbeste activiteit van de hele reis.

aangeraden

Wel is cliffjumpen aangeraden vanaf 12 jaar door de hoge sprongen. Je moet ook goed kunnen zwemmen.

 

Dag 3: Chillen op het strand

Vandaag heb je een volle dag rust om te chillen aan het strand of een strandwandeling te doen op de kliffen. Wij zijn met de kinderen op de kliffen gaan wandelen. Hier hoort natuurlijk cliffjumping bij. Dit hebben de kinderen gisteren immers geleerd!

 

prachtige stranden

Dag 4: Vertrek uit de Algarve

Vandaag vertrek je naar huis of naar je volgende bestemming. Je kan enerzijds met de “tuktuk door Lissabon” of anderzijds “je eigen azulejo schilderen in Lissabon”.

Dit valt ook te combineren met: “een ezelrit bij zonsondergang met picknick“, “boottocht door de grotten” of “bak je eigen brood en pizza op authentieke manier”.

 

inbegrepen

  • 3 overnachtingen  en ontbijt inbegrepen
  • De grotten en rotskust van de Algarve bezoeken (1u)

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis