Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Koh Samui

Aankomst in Samui en inchecken in het hotel vanaf 14:00 uur. De rest van de dag vrij.
Koh Samui, een tropisch paradijs in de Golf van Thailand, is het  derde eiland van het Koninkrijk Thailand, na Phuket en Koh Chang. In minder dan twintig jaar tijd is Samui uitgegroeid tot een bekende toeristische bestemming in Azië! Het eiland heeft een gevarieerd en adembenemend landschap, omzoomd door witte zandstranden, zon het hele jaar door, met ook talrijke boeddhistische bezienswaardigheden, mogelijkheden tot uitstapjes naar het binnenland en lachende, vriendelijke mensen. Maar het eiland en zijn archipel (inclusief Koh Phangan, Koh Tao, Angthong Marine National Park en honderden kleine eilandjes) hebben nog veel meer leuke verrassingen voor jou in petto.

 

Dag 2: Lekker luieren of zelf op ontdekking gaan

Vandaag kan je eens uitgebreid de tijd nemen om lekker te luieren en te genieten van het prachtige zandstrand, de zee en de tropische natuur.

Wie graag toch iets actiefs doet, kan altijd eens op eigen houtje het eiland verkennen. Je kan een Buddha tempel bezoeken, of halt houden bij Na Muang, een indrukwekkende waterval van 18 meter breed met onderaan een natuurlijk zwembad. Nathon stad, de hoofdstad van Koh Samui, is dan weer de plek bij uitstek om wat rond te slenteren en te winkelen. Daar worden heel wat lokale producten verkocht.

Dag 3: Een dagje relaxen

Een dagje rust om lekker te genieten van de prachtige omgeving!

Dag 4: Op naar de volgende bestemming

Nog even wat rusten en dan uitchecken vóór 12:00 uur. Op naar een volgende bouwsteen of terug huiswaarts.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort €  p.p. €  p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 3 nachten met ontbijt

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

Sfeerbeelden van het hotel

Een luchtfoto van Peace Resort  Een strand bij of vlak bij het resort

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis