meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Koh Tao met de kinderen

Dag 1: Aankomst Koh Tao

Aankomst in Koh Tao en inchecken in het hotel. De rest van de dag heb je vrij.
Koh Tao is een paradijselijk eiland in de Golf van Thailand, met witte zandstranden en omgeven door kristalhelder water. Het is het snorkeleiland en het duikparadijs bij uitstek!

Geniet vandaag met de hele familie van wat rust en ontspanning aan de rand van het zwembad of op één van de mooie stranden in de buurt!

Snorkelen met de kinderen in Thailand

Dag 2: Op ontdekking tussen de vele koraalriffen

Jullie worden ’s morgens na het ontbijt opgehaald in jullie hotel en naar de pier gebracht. Van daaruit gaat het verder per boot. Eerste stop is Shark Bay waar je, in alle veiligheid, zwartpunthaaien kan spotten. Daarna gaat het richting Aow Leuk Sandy Bay, waar je in het extreem helder water heel wat koraalsoorten kan zien. De volgende plek is Hin Wong Bay, een heerlijke plek om te snorkelen met de kinderen en tussen de vele vissen te zwemmen! Je krijgt een lekkere lunch op de boot en vaart dan naar Mango Bay.

In de middag bezoek je het hoogtepunt van de snorkeltrip: “Nang Yuan Island”. Daar heb je 2 uur lang de tijd om het eiland te verkennen en naar de top van de heuvel te klimmen met als kers op de taart een prachtig uitzicht! Een zalige, ontspannende en gevarieerde uitstap voor het hele gezin!

In de late namiddag ga je terug naar het hotel om nog wat te relaxen aan het zwembad.

 

het paradijselijke Koh Tao

Dag 3: Op naar de volgende bestemming!

Vandaag ga je verder naar de volgende bouwsteen of keer je terug huiswaarts. Van hieruit kan je “chillen in Koh Samui” of “fietsen door Bangkok” of “ nachtsafari in Khao sok” doen.

Wat is inbegrepen?

  • 2 nachten met ontbijt op Koh Tao
  • 1 dag snorkeltrip, alle transfers en lunch op de boot
  • Enkel de toegang tot Nang Yuan Island dient ter plaatse betaald te worden

Sfeerbeelden van het hotel

 

 

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis