meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
hotel Khanom

Dag 1: Aankomst Khanom

Je verblijft hier een drietal nachten in je hotel dichtbij het strand. Als je aankomt, kunnen de kinderen eerst een verfrissend duikje nemen in het zwembad of je kan direct naar het strand.

Khanom is de ultieme bestemming voor ontspanning. Deze rustige badplaats ligt in de provincie Nakhon Si Thammarat in de Golf van Thailand.

 

mooie strand van Khanom

Dag 2: Roze dolfijnen spotten

met de longtail boot roze dolfijnen spotten

Je wordt opgepikt om 08:00 uur in het hotel voor een halve dagtocht om roze dolfijnen te spotten. Khanom is één van de weinige plaatsen ter wereld waar je de zeldzame roze dolfijnen (Sousa Chinensis) kan zien. Een lokale expert neemt je mee in een longtail boot of een vissersboot en brengt jullie naar de roze dolfijnen.

Koh Nui Nork

Je maakt ook een stop op het eiland Koh Nui Nork, waar je het verbazingwekkende verhaal van Luang Por Tuad te horen krijgt, een monnik gemaakt van groen marmer. Rond 11:00 uur word je terug naar het hotel gebracht. In de namiddag vrij om te genieten van het hotel en de omgeving.

roze dolfijnen spotten in Khanom

Dag 3: Een dagje lekker niksen

Wat dacht je van een dagje chillen aan het zwembad en op het strand? Geniet van zon, zee en water!

Dag 4: Vertrek uit Khanom

Nog eventjes rustig aan en dan koffers pakken om terug huiswaarts te keren of te starten met de volgende bouwsteen. Van hieruit kan je een “nachtsafari door Khao Sok” maken of “chillen op Koh Samui”.

Wat is inbegrepen?

  • 3 nachten met ontbijt
  • Halve dagtocht met een longtail of vissersboot, op zoek naar roze dolfijnen

Sfeerbeelden van het hotel

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis