meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Las Vegas: de stad waar alles kan!

Je kijkt je ogen al uit als je aankomt in deze stad. Het hotel ligt vlak aan de bekende strip. Dus auto even aan de kant en laat je al wandelend onderdompelen in de wel heel aparte sfeer van Vegas! Veel shops, eettenten, casino’s, maar vooral prachtig uitgewerkte themahotels.

Themahotels

Het Luxor hotel, ontworpen als een echte piramide, the Venetian, waar je in het hotel met de gondels kan varen, net zoals in Venetië. Daarnaast ook New York met een spectaculaire achtbaan middenin het hotel. Een toppertje voor de durvers onder jullie!

Wij verbleven in Paris Las Vegas, waar je zelfs een Eiffeltoren hebt die je kan beklimmen. Je waant je binnen precies in Parijs!

Dag 2: Bewonder de Grand Canyon vanuit de helikopter

Klaar om de lucht in te gaan? Fasten your seatbelts!

Maak jullie klaar voor wel een heel bijzondere ervaring vandaag. Even geen gekke toestanden en vele wauws voor wat je allemaal in Las Vegas ziet, maar enorm wat wauws voor de natuurpracht van de imposante Grand Canyon!

Je vertrekt vanop een helikopterluchthaven in Las Vegas. Vanuit de lucht is Las Vegas slechts een klein stipje temidden van een immens woestijngebied. Jullie laten het ‘pretpark’ achter jullie en vliegen verder richting de Grand Canyon, over de Hooverdam, Lake Mead en een uitgedoofde vulkaan. Jullie landen in de Grand Canyon en hebben even wat tijd om de Canyon te ontdekken. Met een glaasje champagne of een frisdrankje in de hand kunnen jullie vanop grote hoogte genieten van deze enorm diepe kloof, de kleurenpracht en de natuur errond!

De activiteit duurt ongeveer 4 uur: jullie krijgen eerst een grondige uitleg over het avontuur dat jullie zullen beleven en gaan dan van de grond voor een onvergetelijke vlucht!

 

Dag 3: Vertrek uit Las Vegas

Genoeg glitter, glamour en shoppingplezier! Op naar de volgende bestemming, want er zijn heel wat nationale parken in de omgeving van Vegas meer dan de moeite waard. Je kan kiezen uit: Bryce Canyon, Zion National Park, de Grand Canyon en Death Valley.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen in Las Vegas
  • helicoptervlucht over de Grand Canyon

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis