meta_pixel
van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Arenal vulkaan in Costa Rica

Dag 1: Aankomst in La Fortuna

Welkom in La Fortuna, een charmant stadje gelegen aan de voet van de indrukwekkende Arenal-vulkaan in Costa Rica. Hier kan je samen met de kinderen genieten van een spectaculair landschap met weelderige regenwouden, prachtige watervallen en natuurlijke warmwaterbronnen.
Je lodge ligt in La Fortuna of in de nabije omgeving. Overal waar je kijkt zie je op de achtergrond de vulkaan Arenal verschijnen. Die vulkaan is nog steeds actief, duidelijk te zien aan de aswolken die erboven hangen.

Dag 2: Mountainbiken rond de Arenal vulkaan

Na een deugddoend ontbijt, zijn jullie klaar voor wat actie. Vandaag trek je met je gezin op een opwindend mountainbike-avontuur door het adembenemende landschap van de Arenal-vulkaan!

Voor vertrek krijg je een uitgebreide veiligheidsbriefing en goed uitgeruste mountainbikes zodat de rit soepel en veilig verloopt. Jullie fietsen over zalige singletrack-paden die door het weelderige tropische regenwoud en open landschappen rond de voet van de actieve Arenal-krater slingeren. Jullie trotseren beekjes en modderplassen terwijl je op zoek gaat naar inheemse flora en fauna zoals apen, luiaards en exotische vogels. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Dag 3: Vertrek uit La Fortuna

Maak een keuze uit een bezoek aan het nationaal park van de vulkaan of aan de waterval van La Fortuna.

Je kan perfect naar de volgende bouwstenenjungle avontuur in Boca Tapadadoor het woud zweven van Monteverde, reuzeschildpadden gaan ontdekken in Tortuguero National Park of raften in Sarapiqui.

Of je kan deze bouwsteen combineren met een bezoek aan het schooltje en de boerderij in La Fortuna.

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (met ontbijt)
  • Mountainbiketocht aan de voet van de Arenal vulkaan
Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis