meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Ninh Binh

Jullie komen toe in het adembenemende Ninh Binh, ook wel bekend als de ‘Halong Bay op het land’! Gans het gezin wordt hier meteen betoverd door de imposante karstgebergten, weelderige rijstvelden en rustige rivieren. Een indrukwekkende en heerlijke plek voor onvergetelijke familieavonturen!

Dag 2: Bijzondere boottocht in Ninh Binh

Zijn jullie klaar voor een episch avontuur tussen de magische kalkrotsen en grotten van Ninh Binh? Stap aan boord voor een onvergetelijke boottocht in Trang An! Deze tour duurt 2.5 uur. Heb je kleinere kinderen? Dan is de kortere tocht van 1 uur in Tam Coc perfect! Beide routes zijn prachtig, maar de hoogste rotsen vind je in Trang An.

Eens jullie beginnen varen, worden jullie meteen ondergedompeld in de meest indrukwekkende natuur die Vietnam te bieden heeft. Tijdens de tocht krijg je een paraplu om je tegen de zon te beschermen en Een enthousiaste roeier neemt jullie mee op de rustige rivier langs de adembenemende karstbergen en verken je ook de lange mysterieuze grotten met de boot. Je stopt ook bij enkele betoverende tempelen en pagodes, fantastisch!

Voel je ook de peddelkriebels? Pak een peddel en help een handje mee – de roeiers vinden dat geweldig! Elke boot wordt gerund door een lokale familie, en elke familie mag één keer per dag met toeristen varen, zodat iedereen een kans krijgt om geld te verdienen.

Dit is echt een must-see avontuur! Tijl vond dit de coolste uitstap die we ooit hebben gedaan!

 

Tiener in rijstveld in Ninh Binh

Dag 3: Vertrek Ninh Binh

Vandaag kan je kiezen om nog even het magische Ninh Binh te blijven en 500 trappen naar Drakenberg te beklimmen.

Ofwel trek je verder naar de volgende bestemming in jullie rondreis:

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Bootocht in Trang An of Tam Coc (afhankelijk van de leeftijd van de kinderen)

sfeerbeelden van je hoTEL

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis