meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Hartelijke homestay op het Vietnamese platteland

Welkom in het betoverende Mai Chau, een schilderachtige plekje verscholen tussen weelderige groene rijstvelden en majestueuze karstbergen in Noord-Vietnam. Hier adem je de frisse berglucht in terwijl je wordt omringd door de rust van de natuur. Deze charmante vallei staat bekend om zijn traditionele etnische minderheden, adembenemende landschappen en warme gastvrijheid.

Vandaag staat er iets bijzonders op het programma want jullie gezin overnacht hier bij een authentieke Vietnamese familie! Lin, jullie enthousiaste gastvrouw staat te popelen om jullie te ontmoeten. Ze woont in een mooi huis met grote kamers. Elke kamer is voorzien van airco, wifi en normale bedden (dus geen matjes). Heerlijk vertoeven hier!

Om 19u komen alle gasten samen voor een lekker avondmaal, volledig in Vietnamese stijl. Hier draait alles om het delen van gerechten en het creëren van mooie herinneringen samen. Smakelijk!

Dag 2: Fietsen met de kinderen in Mai Chau

Na een heerlijk ontbijt is het tijd voor een avontuur op twee wielen met gans het gezin! Deze ontspannen fietstocht is hoofdzakelijk over vlak terrein dus perfect te doen met kinderen. Kies voor een kortere route van slechts één uur of ga voor een langere rit, beide zijn mogelijk.

Tijdens de tocht van één uur fietsen jullie langs uitgestrekte rijstvelden en door schilderachtige dorpjes. Onderweg hadden wij het geluk om te zien hoe lokale vrouwen bamboe voorbereiden om rijst in te koken. Deze bamboerijst met unieke smaak is een belangrijk onderdeel van de culinaire tradities in Vietnam. Wolf en Tijl mochten zelfs een handje helpen met het zagen en vullen van de bamboe – een onvergetelijke rit!

Hond op brommer op het Vietnamese platteland

Dag 3: Vertrek Mai Chau

Vandaag trek je verder naar de volgende bestemming in jullie rondreis:

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Fietstocht in Mai Chau

sfeerbeelden van je hoMESTAY

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis