meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Ninh Binh

Jullie komen toe in het adembenemende Ninh Binh, ook wel bekend als de ‘Halong Bay op het land’! Gans het gezin wordt hier meteen betoverd door de imposante karstgebergten, weelderige rijstvelden en rustige rivieren. Een indrukwekkende en heerlijke plek voor onvergetelijke gezinsavonturen!

Dag 2: Klim 500 trappen naar de Drakenberg

Klaar voor een epische klim die jullie niet snel zullen vergeten? Maak je borst maar nat voor een bezoek aan de 500 trappen bij Mua Cave, waar jullie samen met de kinderen de top van Drakenberg bereiken!

Terwijl jullie omhoog klimmen, worden jullie getrakteerd op weelderige groene valleien en magische kalksteenformaties. Onderweg kan je genieten van het mooiste uitzichtpunt in Ninh Binh over de Ngo Dong rivier die zich een weg baant rond de torenhoge bergen in de vallei.

Nog een paar extra trappen en jullie zijn aan de top! Hier zie je waarom de lokale bevolking deze plek ‘Drakenberg’ noemt: een sierlijke stenen draak slingert over de bergkam. De ideale plek voor een instagramwaardige familiefoto!

Is het lastig? Het is zeker een uitdaging, maar ook heel haalbaar. Neem voldoende water mee, trek stevige schoenen aan, en neem af en toe een pauze om volop van het uitzicht te genieten. Voor je het weet, staan jullie bovenaan en kunnen jullie terugkijken op een geweldige ervaring!

Tiener in rijstveld in Ninh Binh

Dag 3: Vertrek Ninh Binh

Vandaag kan je kiezen om nog even het magische Ninh Binh te blijven voor een bijzondere boottocht.

Ofwel trek je verder naar de volgende bestemming in jullie rondreis:

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Klimmen op Drakenberg Mua Cave met gans het gezin

sfeerbeelden van je hoTEL

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis