meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Welkom in Hanoi, de bruisende hoofdstad van Vietnam! Terwijl je van de luchthaven naar de stad reist, zie je de landelijke gebieden snel veranderen in drukke straten vol scooters, kleurrijke markten en historische gebouwen. Hanoi is een stad vol cultuur en avontuur, klaar om ontdekt te worden door het hele gezin!

Dag 2: Hop langs de highlights in Hanoi

Vandaag gaan jullie met de kinderen op ontdekking in de hoofdstad van Vietnam!

ONTDEK HET Paalhuis van de oud-president

Jullie starten met een bezoek aan het indrukwekkende Ho Chi Minh Mausoleum waar oud-president Ho Chi Minh opgebaard ligt. Het verrassendste aan deze plek is dat hij, als man van het volk, niet in het presidentiële paleis wenste te wonen maar in een bescheiden paalhuis in de tuin. Leuk om dit even van dichtbij te bekijken.

ERVAAR de 25 etnische groepen in vietnam

Vervolgens bezoeken jullie het Vietnam Etnologie Museum waar je alles leert over de 54 etnische groepen van Vietnam op een heel interactieve manier. De kinderen zullen het fantastisch vinden om in de tuin de authentieke huizen op ware grootte te beklimmen en achter elk muurtje te piepen wat er te ontdekken valt.

LUNCHEN BIJ KOTO

Jullie stoppen voor lunch bij KOTO, wat staat voor “Know One, Teach One,”. Dit is de eerste sociale onderneming in Vietnam. Het biedt kansarme jongeren een kans op een betere toekomst door middel van een 24-maanden durend opleidingsprogramma in de horeca. Dit programma combineert beroepsopleiding met levensvaardigheden en Engelse taaltraining. Smakelijk!

VOEL JE ALS EEN KEIZER IN DE CITADEL

De Keizerlijke Citadel was het politiek centrum van Vietnam gedurende bijna 1000 jaar, van de 11e tot de 20e eeuw. Het is doordrenkt van geschiedenis en biedt een boeiende kijk op het oude Vietnamese keizerlijke tijdperk met imposante poorten en kleurrijke paleizen. Jullie eindigen bij de Tempel van Literatuur, de eerste nationale universiteit van Vietnam. De tempelcomplexen zijn prachtig bewaard gebleven met sierlijk houtsnijwerk en ingewikkelde details.

Wandelaars en brommers in Hanoi Vietnam

Dag 3: Vertrek uit Hanoi

Vandaag staat jullie een nieuw avontuur te wachten! Blijf je in Hanoi? Kies dan voor:

Op weg naar jullie volgende bestemming op de rondreis? Kies voor:

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • stadstour met het gezin langs de highlights in Hanoi

sfeerbeelden van je hoTEL

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis