meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Soca Vallei

Dag 1: Aankomst in de Soča Vallei

De Soča Vallei biedt u vele mogelijkheden voor actieve ontspanning!

Je logeert in een kwalitatief hotel met unieke architectuur dat modern design combineert met lokale gastvrijheid. Rust even uit aan het zwembad met panoramisch uitzicht op de toppen van de Sloveense Julische Alpen.

Dag 2: Avontuurlijke aquatrekking

Maak je klaar voor een avontuurlijke aquatrekking: vandaag ga je wandelen, zwemmen en duiken op de Soča rivier met gans het gezin! Maak plezier en speel veilig met een professionele instructeur die jullie de hele weg begeleidt.

Aquatrekking is een bekende activiteit in vele landen zoals Japan en Indonesië. Nu voor het eerst ook in Slovenië in de prachtige Soča Vallei. Het bestaat uit wandelen en zwemmen langs de waterwegen. Vergelijkbaar met canyoning, maar dan zonder harnassen en touwen. Je wandelt, zwemt en duikt op korte stukken van de rivier en laat je meevoeren door de stroming.

Deze activiteit is ideaal voor gezinnen want de aquatrekking wordt uitgevoerd in de “rustige” stukken van de rivier. Het is een supertoffe en spannende activiteit om de natuur ten volle te beleven: geniet van de schoonheid van kristalhelder water en gigantische keientuinen van kalksteen, omgeven door prachtige landschappen.

 

 

Bovec rivier

Dag 3: Vertrek Soča Vallei

Vandaag kan je nog even genieten van de andere avonturen in de Soca vallei: ga ziplinen in de Julische Alpen, kies voor coole canyoning langs watervallen of ga raften op de Soca rivier.

Ofwel trek je verder richting Bled om te biken en relaxen in een boomhut of voor de combinatie van genieten op de gondel, tukken in een treehouse. Ofwel ga je suppen op het meer van Bohinj.

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Aquatrekking voor gans het gezin

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis