meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Glamping bij Bled

Dag 1: Aankomst in Bled

Welkom in de prachtige omgeving van Bled waar je gaat genieten op de gondel, tukken in een treehouse!

Je overnacht op een speciale locatie want jullie slapen vannacht in een boomhut middenin het bos met eigen hottub! Tijd om volledig te relaxen met het ganse gezin in een adembenemende omgeving.

Dag 2: Met de gondel naar het eiland van Bled

Vandaag kan je eindelijk het azuurblauwe meer van Bled van dichtbij bewonderen! Maak jullie klaar voor een authentieke boottrip want je vaart met een gondel naar het eiland van Bled.

De Pletna is een traditionele overdekte gondel die alleen in Bled te vinden is. Vroeger vervoerden de Pletna’s pelgrims naar het kerkje op het eilandje in het meer en jullie treden vandaag in hun voetsporen. Want middenin dit mooie meer, ligt een charmant eiland met kerkje erop.

Jullie genieten eerst van het varen: de schoonheid van de weerspiegeling van de bergen op het meer, de zon, de rust en de frisse lucht. Daarna verkennen jullie het bosrijke eilandje Blejski Otok. Er wordt gezegd dat wie de klok luidt en een wens doet, dat die zal uitkomen dus zeker het proberen waard 😉

Na de boottocht kan je een verfrissende duik nemen in het thermale meer of proeven van het traditionele Sloveense dessert Blejska Kremna Rezina in één van de restaurantjes rond het water. Deze Bled cream cake lijkt een beetje op onze tompoes maar bovenop de luchtige vanillecrème vind je ook nog een dikke laag slagroom, een topper bij de kinderen!

Zonsopgang Lake Bled

Dag 3: Vertrek Bled

Vandaag vertrek je uit Bled en kan je eerst nog gaan biken in de bossen of gaan suppen op het meer van Bohinj.

Je kan ook verder de bergen in om te gaan ziplinen in de Julische Alpen, te raften op de Soca rivier,of coole canyoning langs watervallen of voor de gezinnen met kleinere kindjes samen op avontuurlijke aquatrekking.

Ofwel richting de hoofdstad om te gaan fietsen langs de highlights of met je SUP-board door Ljubljana.

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Boottrip met een traditionele Pletna op het meer van Bled

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis