meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Soca Vallei

Dag 1: Aankomst in de Soča Vallei

De Soča Vallei biedt u vele mogelijkheden voor actieve ontspanning!

Je logeert in een kwalitatief hotel met unieke architectuur dat modern design combineert met lokale gastvrijheid. Rust even uit aan het zwembad met panoramisch uitzicht op de toppen van de Sloveense Julische Alpen.

Dag 2: Coole canyoning langs waterval

Maak je klaar voor coole canyoning langs watervallen!

Beleef de mooiste canyon van Slovenië op de meest avontuurlijke manier met gans het gezin. Navigeer door de canyon tussen de massieve stenen muren, duik in kristalhelder water en geniet van de vele sensaties wanneer uw gids u naar beneden in het onbekende laat afdalen!

Op het programma staan een unieke afdaling van 50 meter op de Parabola-waterval, een ritje op de beste glijbaan ter wereld zijnde de beroemde Planica-sprong en de vliegende vos Katedrala.

Onvergetelijke canyoning in helder en zuiver smaragdgroen water in het Triglav Nationaal Park. Beschikbaar voor avonturiers vanaf 10 jaar.

 

 

 

Bovec rivier

Dag 3: Vertrek Soča Vallei

Vandaag kan je nog even genieten van de andere avonturen in de Soca vallei: ga ziplinen in de Julische Alpen, raften op de Soca rivier, of voor de gezinnen met kleinere kindjes kies voor een avontuurlijke aquatrekking op maat.

Ofwel trek je verder richting Bled om te biken en relaxen in een boomhut of voor de combinatie van genieten op de gondel, tukken in een treehouse. Ofwel ga je suppen op het meer van Bohinj.

 

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Canyoning voor gans het gezin

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis