meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Glamping bij Bled

Dag 1: Aankomst in Bled

In deze bouwsteen ‘Bike en relax in boomhut rond Bled’ combineer je inspanning met ontspanning.

Je overnacht op een speciale locatie want jullie slapen vannacht in een boomhut middenin het bos met eigen hottub! Tijd om volledig te relaxen met het ganse gezin in een adembenemende omgeving.

Dag 2: Biking in de bossen rond Bled

Vandaag ontdek je de prachtige omgeving op een heel bijzondere manier want je gaat biken in de bossen rond Bled. De beste manier om de mooiste plekjes te verkennen met de juiste dosis adrenaline!  Je kan kiezen voor gewone of elektrische mountainbikes zodat iedereen van deze avontuurlijke rit kan genieten.

Een schilderachtige rit door door het hart van het landschap van het meer van Bled, langs de dorpen en de Sava-rivier naar het plateau van Jelovica voor spectaculaire uitzichten. Een onvergetelijke ervaring in de magische de Sloveense Alpen!

Na de fietstocht kan je een verfrissende duik nemen in het thermale meer van Bled of proeven van het traditionele Sloveense dessert Blejska Kremna Rezina in één van de restaurantjes rond het water. Deze Bled cream cake lijkt een beetje op onze tompoes maar bovenop de luchtige vanillecrème vind je ook nog een dikke laag slagroom, een topper bij de kinderen!

Zonsopgang Lake Bled

Dag 3: Vertrek Bled

Vandaag vertrek je uit Bled en kan je eerst nog varen met de gondel op het meer van Bled of gaan suppen op het meer van Bohinj.

Je kan ook verder de bergen in om te gaan ziplinen in de Julische Alpen, te raften op de Soca rivier,of coole canyoning langs watervallen of voor de gezinnen met kleinere kindjes samen op avontuurlijke aquatrekking.

Ofwel richting de hoofdstad om te gaan fietsen langs de highlights of met je SUP-board door Ljubljana.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Fietstour in de prachtige omgeving van Bled

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis