meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Welkom in de Soca vallei

Dag 1: Aankomst in de Soča Vallei

De Soča Vallei biedt u vele mogelijkheden voor actieve ontspanning!

Je logeert in een kwalitatief hotel met unieke architectuur dat modern design combineert met lokale gastvrijheid. Rust even uit aan het zwembad met panoramisch uitzicht op de toppen van de Sloveense Julische Alpen.

Dag 2: Raften op de Soča wildwaterrivier

Raften op de Soča wildwaterrivier

Raften op de Soča wildwaterrivier is een intensieve interactie met de natuur en een onvergetelijke ervaring voor gans het gezin! Genieten van een spannende tocht met vele stroomversnellingen op deze smaragdgroene rivier in een ongerept natuurlandschap. Kriebels in de buik, teamwork met gans de familie en het nodige spannend gegil zorgen voor een supernamiddag met gans het gezin!

 

 

Bovec rivier

Dag 3: Vertrek Soča Vallei

Vandaag kan je nog even genieten van de andere avonturen in de Soca vallei: ga ziplinen in de Julische Alpen, kies voor coole canyoning langs watervallen of voor de gezinnen met kleinere kindjes kies voor een avontuurlijke aquatrekking op maat.

Ofwel trek je verder richting Bled om te biken en relaxen in een boomhut of voor de combinatie van genieten op de gondel, tukken in een treehouse. Ofwel ga je suppen op het meer van Bohinj.

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Rafting voor gans het gezin

sfeerbeelden van je hotel

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis