meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Bohinj

Dag 1: Aankomst in Bohinj

Vandaag kom je toe in een prachtig hotel omgeven door ongerepte natuur in de idyllische Julische Alpen met zicht op het meer van Bohinj. Het hotel combineert ecologische charme met natuurlijke materialen in een moderne architectuur.

Genieten van de hoteltuin met gezellige vuurkorven en zitbanken en ’s morgens van een heerlijk ontbijt met lokale lekkernijen!

Dag 2: Suppen op het meer van Bohinj

Maak je klaar voor een uitzonderlijk avontuur op het water want je gaat suppen op het meer van Bohinj. Jullie worden ontdekkingsreizigers op het water!

Stand-up-paddling in een adembenemend landschap is een unieke belevenis: je evenwicht bewaren op de surfplank met behulp van de peddel en zo glijdt je op het meer van Bohinj. Je ervaart de adembenemende omgeving vanuit een heel nieuw perspectief en jullie kunnen dieren spotten op én onder het water, super voor de kinderen!

Kids Lake Bohinj

Dag 3: Vertrek Bohinj

Vandaag kan je verder richting Bled om te varen met de gondel op het meer van Bled of kan je kiezen voor bike en relax in boomhut.

Je kan ook verder de bergen in om te gaan ziplinen in de Julische Alpen, te raften op de Soca rivier,of coole canyoning langs watervallen of voor de gezinnen met kleinere kindjes samen op avontuurlijke aquatrekking.

Ofwel richting de hoofdstad om te gaan fietsen langs de highlights of met je SUP-board door Ljubljana.

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Suppen op het meer van Bohinj

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis