meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Welkom in de Soca vallei

Dag 1: Aankomst in de Soča Vallei

De Soča Vallei biedt u vele mogelijkheden voor actieve ontspanning!

Je logeert in een kwalitatief hotel met unieke architectuur dat modern design combineert met lokale gastvrijheid. Rust even uit aan het zwembad met panoramisch uitzicht op de toppen van de Sloveense Julische Alpen.

Dag 2: Ziplinen in de Julische Alpen

Vandaag krijgen jullie een stevige portie adrenaline tijden het ziplinen in de Julische Alpen in één van de grootste ziplineparken van Europa.

Volgens de moeilijkheidsschaal van één tot zes ligt deze zipline tour tussen één en twee, wat betekent dat het zeer geschikt is voor families met kinderen. De zwaartekracht heeft veel te maken met de snelheid tijdens de afdaling daarom gaan kinderen die minder dan 30 kilo wegen samen met hun ouders in tandem.

Als je toekomt, zal de gids je alle regels leren die je moet volgen, je vastmaken aan de staaldraad met behulp van een harnas en ervoor zorgen dat je veilig bent en klaar om te vliegen. Daarna is het tijd om te zoeven in het adembenemende landschap van de Soča Vallei. Kriebels in de buik en blinkende ogen verzekerd bij dit spannende avontuur!

Bovec

Dag 3: Vertrek Soča Vallei

Vandaag kan je nog even genieten van de andere avonturen in de Soca vallei: ga raften op de Soca rivier, kies voor coole conyoning langs watervallen of voor de gezinnen met kleinere kindjes voor een avontuurlijke aquatrekking op maat.

Ofwel trek je verder richting Bled om te biken en relaxen in een boomhut of voor de combinatie van genieten op de gondel, tukken in een treehouse. Ofwel ga je suppen op het meer van Bohinj.

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Zipline tour in Bovec

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis