meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Glamping bij Bled

Dag 1: Aankomst in Bled

Welkom in Bled, een prachtige regio in het noordwesten van Slovenië en een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een combinatie van avontuur, cultuur en ontspanning. Het stadje ligt in een groene bergachtige regio met veel bossen rond het betoverende azuurblauwe water van het meer van Bled.

Je overnacht op een speciale locatie want jullie slapen vannacht in een boomhut middenin het bos met eigen hottub! Tijd om volledig te relaxen met het ganse gezin in een adembenemende omgeving.

Dag 2: Rotsklimmen in de Julische Alpen

Slovenië is het ideale klimparadijs, met tal van rotsen die jullie gemakkelijk kunnen bereiken in de adembenemende Julische Alpen. Deze familiecursus rotsklimmen is een activiteit waaraan het hele gezin kan deelnemen. Het is vooral geweldig voor kinderen en tieners, omdat klimmen hun natuurlijke manier van bewegen is en het nog volop in hun natuur zit.

Ter plaatse worden jullie begeleid door een ervaren kliminstructeur en krijgt iedereen de benodigde klimuitrusting. Je leert eerst alle tips & tricks zodat zowel ouders als kinderen een geweldige & veilige tijd beleven op de rotswand!

 

Zonsopgang Lake Bled

Dag 3: Vertrek Bled

Vandaag vertrek je uit Bled en kan je eerst nog gaan biken in de bossen of gaan suppen op het meer van Bohinj.

Je kan ook verder de bergen in om te gaan ziplinen in de Julische Alpen, te raften op de Soca rivier,of coole canyoning langs watervallen of voor de gezinnen met kleinere kindjes samen op avontuurlijke aquatrekking.

Ofwel richting de hoofdstad om te gaan fietsen langs de highlights of met je SUP-board door Ljubljana.

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Rotsklimmen met de familie

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis