meta_pixel

Dé topervaringen op onze 15 bestemmingen

Op elk van onze bestemmingen kunnen jullie genieten van tal van coole ervaringen met gans het gezin. Ontdek hier jullie favorieten op een inspirerend rijtje: reis met de ons rond de wereld via deze 15 topervaringen!

JUNGLETOCHT IN BALI

Maak je klaar voor een adembenemende jungletocht met kanotrip! Een lokale gids neemt jullie familie mee op trekking doorheen het weelderige tropisch regenwoud. Nadien stappen jullie over op traditionele houten kano’s om te peddelen op het schilderachtige Tamblingan meer en de wildernis verder per boot te verkennen.

PEDDELEN EN VLIEGEN IN Canada

In Oost-Canada beleef je de coolste outdoor-activiteiten met de kinderen in Algonquin Provincial Park. Peddelen op het meer bij zonsopgang, hiken in het bos met enthousiaste ranger, cliffdiven van rotsen in het water en ’s avonds heerlijke marshmellows roosteren bij het kampvuur.

In West-Canada bereikt het familieplezier grote hoogtes want jullie verkennen de Canadese Rockies vanuit de lucht met een echt watervliegtuig! Zodra je de lucht in gaat, word je meteen getrakteerd op adembenemende uitzichten over majestueuze bergen, sprankelende meren en uitgestrekte bossen: een schitterende wow-ervaring met het ganse gezin!

INDIANENWIJHEID IN COSTA RICA

Leef zoals de Bri-Bri indianen aan de Caraïbische kust! Samen met de kinderen ga je op ontdekking in de tuinen vol medicinale planten, maak je samen een lokale lunch in bananenbladeren en ga je aan de slag met chocolade: van cacaboon tot het heerlijkste kopje chocolademelk dat je ooit geproefd hebt!

POTTENBAKKEN IN CUBA

Draai je eigen potje in het kleurrijke Trinidad, de hoofstad van het pottenbakken! Je gaat op bezoek bij een bekende lokale pottenbakker waar iedereen zelf een potje kan proberen maken, een hele leuke ervaring voor gans het gezin. Geniet nadien van de Cubaanse couleur locale in het autoloze centrum of ga even chillen op een palmboomstrand.

WOESTIJNFUN IN DE EMIRATEN

Slaap in een boomhut middenin de woestijn! Bij aankomst word je meteen getrakteerd op een jeepsafari waarbij jullie door de duinen cruisen op het ritme van arabische muziek. Nadien kan je zelf gaan sandboarden of een kamelenritje maken. Na een heerlijk diner met vuurspuwer, kunnen de durfals ’s morgens nog even met de quads door de woestijn crossen.

WATERPLEZIER IN FLORIDA

Onderaan de Verenigde Staten bengelen de Florida Keys, een wonderlijke eilandenreeks met een mix aan culturen en kleuren. Proef van de Caraïbische sfeer in Key Westen geniet van een dagje waterfun met de catamaran! Snorkelen aan de koraalriffen, parasailen, jetskiën, op een bananenboot racen en je uitleven op een waterpark in volle zee: plezier voor groot en klein!

NATUURPRACHT IN ITALIë

Wandel met de kinderen langs het Path of Gods en geniet van de prachtige zichten op de Amalfikust en de kleurrijke stad Positano! Een gezellig zeebriesje stuwt jullie vooruit langs de adembenemende kustkliffen en onderweg stoppen jullie voor een heerlijke picknick met goddelijk uitzicht. Een onvergetelijke ervaring voor natuurliefhebbers!

ZEESCHILDPADDEN IN GRIEKENLAND

Spot zeeschildpadden in Zakynthos en ga snorkelen in de betoverende baai van dit idyllische eiland. Met de wind in jullie haren varen jullie op het azuurblauwe water langs de krijtwitte rotsen. Intussen houden jullie je ogen goed open want de zeeschildpadden kunnen op elk moment hun hoofden boven het water uitsteken om adem te halen. Een magisch moment!

ZIPLINEN IN KROATIë

Trek jullie klimuitrusting aan want jullie gaan met de kinderen ziplinen over de prachtige Cetina-rivierkloof in het vroegere piratendorp Omiš. Al ziplinend genieten jullie van adembenemende uitzichten op de omgeving. Een spannend familie-avontuur middenin de indrukwekkende natuur van Kroatië!

AQUATREKKING IN SLOVENIË

Maak je klaar voor een avontuurlijke aquatrekking: vandaag ga je wandelen, zwemmen en duiken op de Soča rivier met gans het gezin! Deze activiteit is ideaal voor kleinere kinderen vanaf 5 jaar want de aquatrekking wordt uitgevoerd in de “rustige” stukken van de rivier. Een supertoffe en spannende activiteit om de natuur ten volle te beleven!

FIETSEN IN NEW YORK

Trek met jullie tweewielers door Central Park! Gelegen in het hart van Manhattan biedt Central Park een vredige mix van meren, bossen en paden én enkele artistieke beeldhouwwerken. De fiets is een toffe en gezellige manier om met de kinderen het grote uitgestrekte park te ontdekken. Want al fietsend zie je veel meer dan te voet!

dolfijnen spotten in portugal

Vandaag staan jullie vroeg op om met de boot dolfijnen te spotten aan de Costa Lisboa. Terwijl jullie langs de betoverende kustlijn varen, heb je de kans om nieuwsgierige dolfijnen in hun natuurlijke habitat te bewonderen in het azuurblauwe water. Geweldig om deze dieren zo dichtbij en toch in het wild te zien dartelen in de golven, een onvergetelijk schouwspel!

met de tuktuk rijden naar de olifanten in thailand

Klaar voor een goed gevulde dag? Eerst leer je met een tuk tuk rijden. Met de wind in de haren, rijd je door lokale dorpjes, voorbij prachtige rijstvelden en goudkleurige tempels. Je stopt bij een olifantenreservaat waar je de olifanten helpt wassen. Nadien vaar je per bamboevlot de Mae Wang rivier af en keer je terug met je tuk tuk naar het hotel.

zigzaggen in antelope canyon in west-usa

Stap aan boord en geniet van een leuke boottocht op Lake Powell waarbij je de kleurrijke rotsformaties kan bewonderen vanop het water. De dag nadien ga je met de kinderen zigzaggen in de feeërieke Antelope Canyon. De zonnestralen zorgen voor een oogverblindend oranje schouwspel in deze kloof met magnifique sculpturen.

KAJAKKEN TUSSEN DE HOGE ROTSEN IN ZUID-AFRIKA

Trek op avontuur langs de tuinroute en ga kajakken tussen hoge rotsen in Tsitsikamma National Park. Al peddelend verkennen jullie de Storms River kloof met diepe poelen, indrukwekkende grotten en oeroude bossen. Vaar op het geluid van de natuur in deze betoverende omgeving en eindig de tocht al “cliffdivend” onder luid gejoel!

MEER INFO?

Ook zin in een avontuurlijke rondreis met kinderen? Ontdek hier alle coole activiteiten op 15 verschillende bestemmingen verspreid over 4 continenten. Kies de ervaringen die het best bij jullie gezin passen en wij gaan graag aan de slag om jullie familiereis samen te stellen. Tot binnenkort!

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis